Mąstant apie vaiko kasdienybę, parenkame jam veiklas

Mąstant apie vaiko kasdienybę, ieškome įvairių edukacinių veiklų


Mąstydamas apie mažo vaiko kasdienybę, kiekvienas tėvelis ar mokytojas ieško kuo įvairesnių būdų praplėsti žinių akiratį, pasisemti teigiamų emocijų, praturtinti kūrybinės veiklos repertuarą. Vedant dienos muzikinio ugdymo užsiėmimą (pamoką), edukatoriui norisi rasti aiškų, kompleksinį sprendimą vienoje vietoje: ką, su kuo, kada ir kaip atlikti.

 www.ingoskuriniai.ltpadės Jums ugdyti vaiko intelektą, naudojant muzikines technologijas. Dirbdami su CD “Mažylių dienos”  ir CD “Sukasi dienos” , Jūs turite galimybę organizuoti ugdymą lanksčiai ir paprastai, nes viduje įdėta knygelė su natomis, akordais ir žodžiais-palengvina įgrotų fonogramų pateikimą, o įdainuotos melodijos- supaprastina dainų mokymą ir suteikia laisvą interpretavimą judesiais.

 „Kasdieninė mažylio diena”- tai meninio ugdymo, saviraiškos diena, skatinanti bei įtraukianti į muzikinę kūrybinę veiklą. CD dainų tekstai formuoja kūrybinį mąstymą (pažintis su spalvomis, gyvūnėliais, paukščiais ir žvėreliais). Seminarų, edukacinių veiklų metu, bei internetu  pristatomi leidiniai -puiki dovana mažam ir dideliam, neabejingam meniniam ugdymui, muzikinio skonio formavimui ir kūrybiškam laiko leidimui.Linkiu smagių dienų kartu su dainomis.  

www.ingoskuriniai.lt pristato 3 Dainos pasakos edukacines veiklas "Metų laikai", "Bunda meškinas iš miego" ir "Draugai", kurių metu 5-10m. vaikai smagiai, išradingai ir draugiškai leižia laiką savo pasirinktoje auditorijoje. Apie Edukacines veiklas ir paslaugas rasite čia...

Komentarai